Tjänster

Behöver du hjälp med att byta golv eller slipa golv?

Vi säljer och lägger in plast-, textil- och linoleummattor samt våtrumsmattor och väggmattor. Vi lägger också trägolv, laminatgolv och vinyl klick. För dig som behöver hjälp med att slipa golv har vi dammfri slipning – tavlor, gardiner och kristallkronor kan sitta kvar medan vi jobbar. 

Behöver du råd – fråga oss

Vi hjälper gärna till med råd och tips vad gäller golvmaterial och ger förslag på olika behandlingar av trägolven. Vilket golv du ska byta till eller vilken behandling du ska välja beror på var golvet skall ligga och vilket slitage golvet kommer att utsättas för. Valet är inte alltid så lätt att göra, och därför brukar vi alltid inleda jobbet med en besiktning. Detta hembesök är helt kostnadsfritt för dig. I slutändan är det självklart du som kund som avgör vilket golvmaterial, färg och mönster golvet ska ha.

Därför ska du välja oss för att byta golv eller slipa golv

Vi har välutbildad personal för både våtrum och slipning. GVK-auktorisation för våtrum innebär att du kan lita på att vi gör allt enligt reglementet för att du ska slippa få fuktskador när jobbet är klart. Bona Craftsmen är ett certifikat för dammfri slipning som garanterar minimalt med damm i ditt hem, och en bra arbetsmiljö för våra hantverkare.

Våtrum

Mattor

Dammfri slipning

Trägolv

Laminat

Vanliga frågor

Kan jag utnyttja ROT-avdrag när jag anlitar er?

Ja, det kan du. 30 procent av arbetskostnaden är avdragsgill. Detta gäller upp till en summa av 50 000 kronor per år.

Vilka mönster och mattor finns?

Vi jobbar med samma sortiment som de större golvgrossisterna i området. Om du ser något du tycker om – hör av dig till oss så fixar vi det åt dig. Vi kan även bistå med råd kring val av mattor och parkett. Vi känner igen kvalitet när vi ser den.

Gör ni även snickerijobb som behövs i samband med byte av golv?

Vi har ett nätverk med duktiga hantverkare som vi jobbar med. Om det behövs hjälp av snickare har vi etablerade samarbeten, och därför blir resultatet alltid bra. Du som kund behöver inte ringa runt och leta hantverkare själv.

Kontakta oss

Vi håller hus i Falun och Borlänge, så om du bor i de trakterna och behöver hjälp med ditt golv – kontakta oss! 

Varje kund är speciell och vi ger dig personlig hjälp med det du behöver.

070 - 752 11 24

falumattserviceab@gmail.com

Stjärnvägen 3, 791 43 Falun

Offertförfrågan
Följ oss på Facebook

Certifieringar