Om oss

Vi är veteraner på golv

Golv har varit vårt fokus i 50 år. Sedan starten har vi gett ansiktslyftningar till ett hiskeligt antal golv i Falun och Borlänge med omnejd. Det är vi väldigt stolta över, och än stoltare är vi över det fina rykte vi fått bland våra kunder. En nöjd och glad kund är det som får oss att fortsätta jobba med golv.

Så började det

Falu Mattservice är ett familjeföretag som startades 1968 av Gunnar Nyström. Det ombildades till Falu Mattservice AB 1980. Bolaget drevs som ett enmansföretag i början, men när även sonen Stefan blev intresserad av golv började även han i företaget. I dag jobbar en personer i företaget – Stefan Nyström. Stefan är erfaren golvläggare som brinner för att göra kunderna nöjda. Här kan du komma i kontakt med någon av oss.

Här jobbar vi med golv

Falu Mattservice AB är ett väletablerat företag i Falun med omnejd. De flesta av våra kunder finns inom Falun och Borlänge, men våra uppdrag kan sträcka sig över hela Dalarna. De flesta kunderna är gamla återkommande kunder eller från rekommendationer – mun till mun.
Väl utförda arbeten med noggrannhet och kvalitet är ett motto, och det yttrar sig i att vi aldrig lämnar en arbetsplats innan vi är helt nöjda och kunden är nöjd.

Ärlighet och bra service är viktigt

Ibland har kunden en idé som vi inte riktigt gillar. Då säger vi det helt enkelt. I yrkesrollen tycker vi det ingår att dels ge råd, men även att avråda. Vi har jobbat med detta länge, och vet vad som fungerar och inte. Ibland tipsar vi våra kunder om lösningar som inte gynnar oss direkt, men som leder till en bättre lösning för kunden. Ett exempel är när det ibland är smartare och billigare att bygga en ny trapp, än att slipa den befintliga. Vi har ett stort nätverk av duktiga samarbetspartners/hantverkare. Vårt fokus är alltid att komma fram till den bästa lösningen för dig. Välkommen till oss!

Kontakta oss

Vi håller hus i Falun och Borlänge, så om du bor i de trakterna och behöver hjälp med ditt golv – kontakta oss! 

Varje kund är speciell och vi ger dig personlig hjälp med det du behöver.

070 - 752 11 24

falumattserviceab@gmail.com

Stjärnvägen 3, 791 43 Falun

Offertförfrågan
Följ oss på Facebook

Certifieringar